Pletené šály z celého světa - Cornell, Kari A., 1970-; Fuková, Eva (Metafora, 2016)
Ať se podíváte kamkoli, všude narazíte na úžasné inspirativní vzory. Proč bychom měli mít stále stejné nudné šály, jaké má každý, koho potkáváme? Pořiďme si místo toho modely pocházející například z Norska, Švédska, Islandu, Skotska nebo Estonska. Najdete tady vzory pro překrásné krajkové šály, pro šály dvoubarevné i vzorované