Batika : modní doplňky, bytové dekorace, snadné batikování v kuchyni, podrobné návody, množství vzorů a kombinací - Martin, Pepa (Metafora s.r.o., 2016)
Vytvořte si vlastní unikátní ručně barvenou módu a bytové doplňky. To vše jednoduchými technikami, které lehce zvládnete ve vlastní kuchyni. Batika se vrací na výsluní a opět přichází do módy - a to ve velikém stylu