Podstata zla - D'Andrea, Luca, 1979- (Práh, 2016)
Jeremiáš Salinger je mladý newyorský televizní autor, který se společně se svou ženou Annelise na nějakou dobu přestěhuje do Siebenhochu, malé obce v Jižním Tyrolsku, kde vyrůstala. Doprovází je i jejich pětiletá dcera Clara. Salinger okouzlený horami a lidmi, kteří zde žijí, začne pracovat na dokumentu o alpské záchranné službě. Během natáčení se však stane obětí hrůzné nehody. Zatímco se všemožně snaží vzpamatovat se z této traumatické zkušenosti, dozví se náhodně o krvavém zločinu, který se stal před mnoha lety: o masakru tří mladých lidí v rokli Bletterbachu