Julie Červená: Je mi třicet a jsem single - Kleníková, Ilona, 1979- (XYZ, 2016)
Jak dlouho Vesmíru trvá, než se single třicítce připlete do cesty ten pravý? Co všechno pro to musí udělat, co musí vytrpět, co prožít, než se jejich pohledy setkají a oni zjistí, že si jsou souzeni? Julie Červená o tom píše s lehkostí a humorem, nebojí se sem tam si rýpnout a rozhodně netvrdí, že single život je skvělý.