Líza a spol. krásné hříbě - Hossfeld, Dagmar, 1960- (Líza a spol., 2012)
Líziny kamarádky Rebeka, Kiki, Kája a Benta našly svůj domov v jezdeckém internátě na zámku Rosenberg, ve kterém se všechno točí kolem toho, co je jim nejdražší: jejich koní!Na internát nastoupila mladá učitelka angličtiny. Pro holky je to vítaná změna až na jednu maličkost - vzhled a styl slečny Wedgewoodové jsou na jejich vkus dost extravagantní. Jakmile však zjistí, že si tato učitelka přivezla svoji klisnu, psa a navíc zbožňuje koně, získá si je...