Utajená léta - Hannay, Barbara (Baronet, 2016)
Když Lucy Hunterová náhodně objeví plechovou krabici plnou starých papírů, fotografií a dopisů, začíná se víc dozvídat o životě dědečka Harryho za druhé světové války. Zaujme ji vybledlý obrázek krásné mladé ženy s podpisem ,George' a balíček dopisů převázaný stužkou. Konečně nějaké vodítko k odhalení rodinné historie, o které všichni až dosud záhadně mlčí...