Můj milý deníčku. Řekni, jsem krásná? : příběhy z Mackerelské základní školy. - Benton, Jim, 1960- (Můj milý deníčku, 2012)
Jmenuju se Jamie a do svého deníčku si zapisuju všechno, co se zrovna děje. Mimo jiné taky novinky z naší školy. Naprostým "hitem" se v jídelně stala čtvrteční sekaná, brr. Doufám, že ji brzo vyškrtnou! Zpracovat referát na nějakou pohádku bude určitě hračka. Mezitím se ke mně ale blíží další katastrofa, náš školní fotografický projekt! A kdo mi vlastně píše ty zamilované básničky?