Dle kuchyně pozná se hospodyně - Skarlantová, Jana, 1944- (Motto, 2016)
Dle kuchyně pozná se hospodyně - svérázný průvodce bohatou kuchyní první Československé republiky. Prostřednictvím dobových pramenů "vychutnáte" nejen dobová jídla, ale i proměnu životního stylu českých domácností od doby c. k. Rakouska-Uherska přes nuzná léta první světové války až po moderní a bohatou kuchyni první Československé republiky. Vašimi průvodci na této lákavé, chutné a voňavé cestě budou postavy z dobové literatury