Oliver - kocour, který zachránil Vánoce - Norton, Sheila (Fragment, 2016)
Kocourek Oliver jen výjimečně opouští svůj domov v hostinci Myslivna. Když ale hospodu zničí požár, zůstane bez střechy nad hlavou. Přátelskému kocourkovi se naštěstí podaří brzy najít ve vesnici nový domov. Pak se však seznámí s nemocnou holčičkou Karolinou, která nemá žádné kamarády. Oliver si vzpomene na to, jak lidé pomohli jemu, a rozhodne se, že je nejvyšší čas na to, aby vesnice, ve které bydlí, zažila pravý vánoční zázrak.