Pleteme copy a copánky : naše nejoblíbenější copy : tipy, trendy a postupy krok za krokem. - Arnesen, Laura Kristine (Grada Publishing, 2016)
Laura a Marie jsou zpět s novými, zábavnými, krásnými, vzrušujícími, obtížnými i snadnými, a hlavně nápaditými účesy. Ukáží copy a copánky, které se dají snadno zaplétat "sama na sobě", vlny bez kulmy, vlnité vlasy s pomocí brček a gumiček, "Masterclass" - zapletené účesy pro pokročilé, a mnoho dalších. Obě dívky vám také prozradí něco o sobě i o dobrodružství, které zažily po vydání své první knihy. Naše nejoblíbenější copy obsahují opět spoustu nádherných obrázků a detailní fotodokumentaci postupu krok za krokem u všech účesů.