Nebezpečné lži - Fitzpatrick, Becca (Egmont Publishing, 2016)
Poté, co se stane svědkyní vraždy, je středoškolačka Stella Gordonová v zájmu své bezpečnosti poslána do Nebrasky, což se sedmnáctileté suverénce ani trochu nezamlouvá. Postupně poznává nové lidi a život ospalého maloměsta a zároveň je pro ni těžké být neustále ve střehu. Brzy si navíc musí poradit s opravdovou hrozbou. Její nepřátelé jsou totiž ve skutečnosti blíž, než si myslí...