Mizera - Cartland, Barbara, 1901-2000 (Baronet, 2017)
Hrabě z Rothinghamu je mizera - a sobecký a nestoudný sukničkář. Alespoň je o tom přesvědčená celá Anglie. A jeho pověst se nezlepší, když ho sám princ z Walesu požádá, aby se oženil se svou milenkou - lady Elaine Wilmotovou - a on odmítne. Ve skutečnosti však hrabě není krutý člověk.