Smrťák Harry - Kaiblinger, Sonja, 1985- (CPress, 2017)
Člověče, řeknu ti, i smrťák občas potřebuje dovolenou. Mám kliku, že v práci je teď absolutně mrtvo! Tady na Havaji usrkávám osvěžující koktejly u bazénu, učím se surfovat a opaluju si. ehm, kosti.