Dům, ve kterém jsme vyrůstali - Jewell, Lisa, 1968- (Pavel Dobrovský - Beta s.r.o., 2016)
Birdovi bydlí v malebné anglické vesničce v domě se zahradou. Čtyři děti - pragmatická Meg, zasněná Beth a dvojčata Rory a Rhys - chodí do místní školy a po večerech sedávají u společných večeří s milujícími rodiči - hodným tatínkem Colinem a veselou, trochu praštěnou maminkou Lorelei. Jejich dětství je jako z pohádky, dokud do něj jednoho osudného velikonočního víkendu nezasáhne tragédie. Rodina se začíná rozpadat, děti dospívají, odcházejí a z matčiny nevinné sběratelské vášně se stává patologická posedlost. Po letech se Meg do domu vrací. Jaká tajemství se tady skrývají? Má rodina ještě šanci? A co se vlastně tehdy o Velikonocích stalo?