Co kdo dělá? - Porebská, Hana, 1970- (Obrázkové čtení (Albatros), 2017)
Děti se v krátkých příbězích obrázkového čtení, uzpůsobených pro začínající čtenáře, seznámí s desítkou profesí. Vydáme se společně na návštěvu doktora, za nákupy, do zoologické zahrady...