Krásná čarodějka - WhiteFeather, Sheri (HarperCollins Polska sp. z o.o., 2017)
Maggie se rozhodne bez ohledu na hrozící nebezpečí odhalit vrahy svého dědečka a strýce a zároveň získat srdce záhadného detektiva. Lucas ale není snadná kořist ani pro krásnou dceru z milionářské rodiny, a tak se Maggie rozpomene na rčení, že v lásce a ve válce je dovoleno všechno, a uchýlí se ke lsti...Lucasovo tajemství z minulosti mu brání připustit si kohokoli blíž k tělu, a Maggie není výjimkou. Jenže když se Maggie dostane do nesnází, Lucas nemůže jednat jinak než ji zachránit. Ocitne se tak nejen ve spárech únosců, ale i v zajetí Maggiiny lásky.