Taneční studio - Crip, 1971- (Mladá fronta, 2017)
Julie, Lucka i Alia mají v hlavě jen tancování. A taky trochu učitele hip hopu Kadera. A Lucka taky trochu dorty a všechno, co je k jídlu. Při baletní průpravě se někdy pořádně zapotí, a někdy zase zasmějí. Čeká je konkurz na baletní představení. Vybírání kostýmů. Vskutku nevšední choreografie jejich učitelky moderního tance, které někdy vznikají dost nahodile. Hádky s nafoukanou Karlou. Přetahování se o Bruna, jediného kluka v jejich baletní třídě. Zkrátka, pořád se něco děje!