Znesvětitel - Finch, Paul (Domino, 2017)
I ten nejzrůdnější zločin může zprvu vypadat jako nešťastná náhoda. V předvánočním čase se dá zažít ledacos. Třeba zemřít velmi bizarním způsobem: zazděný v komíně, na sobě kostým Santa Clause. Čím se mrtvý muž provinil, že si zasloužil tak krutou smrt? Anebo se neprovinil vůbec ničím a stal se jen figurkou v šílené hře vraha?