Anna & Elsa. - David, Erica (Disney. Ledové království, 2017)
Přestože je Arendelle mrazivá a zasněžená zem, lední medvědy v ní člověk jen tak nevidí - tedy až doteď. Jedna taková rodina byla spatřena na okraji města. Olaf medvědy miluje, ale Anna s Elsou musejí přijít na to, proč se u nich medvědí rodinka najednou objevila a jak ji dostat zpátky do jejich arktického domova