Co si počít s vévodou. - MacKenzie, Sally (Ikar, 2017)
První díl rozkošné nové série oblíbené autorky historických romancí. Catherine Huttingová se nejenže necítí být dívkou na vdávání, ale naopak se s otevřenou náručí hodlá vrhnout do staropanenství. Zvlášť když v jejím městě funguje dům starým pannám přímo určený, a právě se v něm uvolnilo místo. Cat stojí v cestě jen nový baron z Hartu, který jí musí dát své svolení. Pak už hodí celou tu manželskou šarádu za hlavu. anebo ne?