Tajnosti sira Richarda - Quinn, Julia, 1970- (Ikar, 2017)
Sir Richard Kenworthy si potřebuje do měsíce najít manželku. Nemůže být moc vybíravý, protože jaká dívka by kývla na tak rychlé zásnuby? Když však při nechvalně proslulém koncertě sester Smythe-Smithových spatří Iris, nenápadnou dívku, která jako by čekala, až ji někdo zachrání, Richard ví, že ona bude ta pravá...