Má poslední vévodkyně - Goodwin, Daisy (Ikar, 2012)
Američanka Cora Cashová se do Anglie vydává hledat budoucího manžela z donucení - její matka se totiž nehodlá spokojit s nikým menším než baronem nebo vévodou. Když se zamiluje do toho, u kterého by to čekala nejméně - Iva, devátého vévody z Warehamu -, a posléze přijme k matčině velké radosti jeho nabídku k sňatku, netuší, jak spletitou hru plnou intrik, lží a tajemství právě odstartovala. Brilantní románový debut z Anglie konce 19. století.