Květáky se nenosí - Curtin, Judi (Albatros, 2017)
Molly a Beth jsou nejlepší kamarádky: tráví spolu čas po škole, sdělují si tajemství a vždycky si užijí spoustu legrace, když u sebe mohou přespat. Mít někoho tak blízkého je prima, dokud se máma jedné a táta druhé do sebe nezamilují. Molly a Beth teď musí bydlet spolu a vůbec se jim to nelíbí. Zvláštním kouzlem se přesunou do 80. let minulého století, kdy lidé nosili podivné účesy. Kvůli vlasům ale v čase necestují, výlet do minulosti jim umožní vidět svět očima rodičů