Nesmíš mě milovat. - Wurmová, Monika (Brána, 2017)
Děj knihy je pokračováním úspěšného románu Nesmíš mě milovat - Barvy lásky. Historie nezůstane nikdy zapomenutá, ať už se jedná o tajemství saúdské královské rodiny nebo o vzpomínku na bezvýznamnou otrokyni - kdykoliv se může vrátit v podobě Pandořiny skříňky, která čeká na otevření. Vydáte se po stopách vzácného drahokamu, nahlédnete do minulosti a se současnou hrdinkou prožijete příběh lásky následníka saúdskoarabského trůnu. Silný příběh o lásce a touze po životě, která překoná i neuvěřitelnou krutost.