Déšť smývá stopy - Bley, Mikaela, 1979- (Motto, 2017)
Jednoho chladného květnového dne zmizí v centru Stockholmu osmiletá holčička Lycke. Pro zpravodajskou redakci TV4 je případ hlavní událostí a jeho sledováním je pověřena reportérka Ellen Tammová. Přestože se potýká s neschopností policie, podivným chováním dívčiných rodičů i lhostejností svých kolegů, nepřestává jednat a doufat...