Z myšky hraběnkou - Preston, Janice (Historická romance, 2017)
Pro většinu dívek je švihácký hrabě Stanton snem, po němž by sáhly všemi deseti. Přehlížené obyčejné Felicity Westonové se však jeví svatba s ním jako ten nejhorší sen! Co si proboha počne, až se do něj zamiluje, a to se docela jistě stane, protože před takovým mužem je nesnadné ubránit si srdce? Richard Stanton sice hledá pouze vhodnou matku pro svého dědice, ale po vášnivé svatební noci si musí přiznat, že ho jeho skromná manželka neobyčejně přitahuje a vzrušuje. Je možné, že by se do ní přece jenom zamiloval? A co je ještě důležitější, bude mu jeho lásku Felicity věřit?