Powertex : vytvořte si unikátní sošky, dekorace a dárky - Hořáková, Hana, 1967- (Encyklopedie Zoner Press, 2017)
Powertex je revoluční výrobek založený na vodní bázi, netoxický, šetrný k přírodě a vhodný i pro děti. Představuje textilní tužidlo, které existuje v mnoha barvách, dá se kombinovat s mnoha barevnými pigmenty a je použitelné na všechny savé materiály. Autorka v knize ukazuje široké využití tohoto textilního tužidla. Za jeden den si můžete vytvořit překrásnou, téměř profesionální sochu, oživíte staré rámy, vytvarujete si jednoduchou ozdobnou misku z krajek, vytvoříte si svícen z papírové role nebo svíčkové hodiny, naučíte se vytvarovat postavu nebo třeba objevíte konzervační schopnosti Powertexu