Tilda a její nápady - Finnanger, Tone, 1973- (Metafora, 2017)
Kniha plná pokladů, které potěší malé i velké, spousta měkounkých hraček, panenek, zvířátek a dalších překrásných věcí. I látkové panenky ale potřebují oblečky, a tak nezapomeneme ani na jejich garderobu.Postupy jsou nesmírně jednoduché, a hračky vám budou růst pod rukama jedna radost. Je libo opičku, papouška nebo hada, kterého se ovšem nikdo bát nemusí? Nebo byste radši veselého piráta či baculatou velrybu? To všechno můžete mít