Hořící měsíc : exotické dobrodružství jako lék na zlomené srdce - Watson, Jo (XYZ, 2017)
Když Lilly ve svatební den opustí snoubenec, zhroutí se jí celý svět. Její pečlivě naplánovaný, dokonalý život se roztříští na tisíc kousků a Lilly z minuty na minutu neví, co dál. Rozhodne se proto impulsivně nastoupit do letadla a odletět sama na líbánky do Thajska. To ještě netuší, jaká vzrušující cesta plná poznání, nečekaného dobrodružství a možná i nové lásky ji čeká