Katakomby: ústav pro duševně choré : odkud není cesty zpět... - Roux, Madeleine, 1985- (Jota, 2017)
Volné pokračování knih Asylum a Sanctum, horrorový příběh o třech mladých studentech, kteří objevují strašidelná zákoutí pochmurné budovy bývalého blázince, ukrývající klíč k velmi temné minulosti, která je spojuje...