Babinec - Krausová, Karin (Román (Motto), 2017)
Nevydaří se vám vztah a vy se stáhnete do sebe. Váháte, nedůvěřujete, jste opatrná. Fungujete bez muže, ve společnosti samých žen. Prostě babinec. Připravený okamžitě poradit, pomoct, vyslechnout, pofoukat, ale hlavně řešit. Váš život, váš nový vztah! Ale jak to skutečně chodí mezi ženami, když jde o muže? Navíc muže, který opravdu stojí za to?