Anča a Pepík - Lomová, Lucie, 1964- (Práh, 2017)
V Ušíně snad nemine jediný den, aby se něco zajímavého nestalo. Ještě že mají Anča s Pepíkem pro strach uděláno a nebojí se ani děsivého žroutovce, ani pravěkých Myšanů