Nechtěné dědictví - Cantrell, Kat (Desire, 2017)
Když se Nora dozvěděla, že její otec miliardář umírá, rychle se vypravila i se svým synem do Chicaga v naději, že k sobě znovu najdou cestu. V nemocnici ale padla do náruče nejlepšího přítele z dětství, který jí nabídl to, po čem jako svobodná matka toužila ze všeho nejvíc: útěchu. Jejich setkání v nich znovu zažehlo dávnou jiskru, která hodně rychle přerostla v požár.