Kletba rodu Bardulfů - Jones, Gareth P. (Mladá fronta, 2012)
Čtrnáctiletá Mariel se poprvé od chvíle, kdy ji matka jako miminko odvezla na druhý konec světa, vrací do rodné Anglie, a to rovnou na pohřeb babičky, kterou nikdy nepoznala. Rod Bardulfů ovšem není jen tak obyčejná rodina ...