Perfektní účesy pro perfektní den : snadné copy, lokny, drdoly, které zvládne každý - Philippsen, Anna (Esence, 2017)
V této knize na vás čeká přes 40 jednoduchých a okouzlujících účesů, ale také doporučení na péči o různé typy vlasů. Nejprve se hravě naučíte základní techniky jako tupírování, zvlnění nebo žehlení vlasů a pak už se můžete pustit do samotných účesů. Nechybí ani přehledný seznam stylingových pomůcek a návod na jejich použití