Zoufalec - Palmer, Daniel (OLDAG, 2017)
Gage Decker si stále klade vinu za autonehodu, která si vyžádala život jeho první manželky a malého syna. Pak se však seznámí s Annou. Do roka se s ní Gage ožení, jeho pracovní kariéra vzkvétá a oba jsou připraveni stát se rodiči. Po tragickém potratu zahajují dlouhý proces adopce, až jim osud přivede Lily, mladou těhotnou dívku bez domova..