Kozí příběh se sýrem - Březinová, Ivona, 1964- (Egmont, 2012)
Kozí příběh se sýrem volně navazuje na předchozí díl. Děj se přenese ze středověké Prahy do pohádkového sýrového království a kromě starých známých postav se mohou diváci těšit na řadu pohádkových bytostí a nové hlavní hrdiny - děti Kuby a Máci - Honzíka a Zuzanku, kteří spolu s Kozou procházejí celým příběhem.