Vánoční zázraky - Kubátová, Táňa, 1958-; Snětivý, Josef, 1973-; Stainforth, Alexander, 1982- (ČAS, 2017)
Vánoce jsou časem splněných přání. a zázraků. A zázračná setkání se dějí i v životech hrdinů tohoto vánočního triptychu.