Dneska bude všechno jinak - Semple, Maria, 1964- (Plus, 2017)
Zgruntu změnit svůj život není jen tak. Eleanor se ale rozhodla, že dneska to udělá! Všechno bude zvládat v klidu a s přehledem. Pochopitelně se jí velkolepý plán dost rychle vymkne z rukou, jedna nehoda se kupí na druhou a ona musí - jako každá matka, manželka, žena - jako vždycky rychle začít improvizovat...