Zábavná kniha o lékařích - Gitzinger, Peter, 1967- (Grada Publishing, 2017)
Příjemně nekorektní zábava pro všechny pacienty, kteří přežili lékařskou péči, jakož i pro jejich lékaře. V této knížce najdete odpovědi na nejnaléhavější otázky týkající se lékařské existence. Proč trávíte v čekárnách hodiny a hodiny, i když jste objednaní na přesný čas? Proč se lékaři ze všech sil snaží, abyste nepochopili ani ten nejmenší detail ze své diagnózy? Jak je to doopravdy s alternativní medicínou, pípajícími přístroji či psychiatry? Odhalte fascinující zákoutí medicíny z opačné strany barikády - z pohledu lékařů. Zkraťte si dlouhou chvíli v čekárně svého terapeuta