Pomsta naruby - Smart, Michelle (Sladký život Duo, 2017)
Celá ta rodina bude trpět! O tom Gabriele snil po oba roky, které, ač nevinný, strávil za mřížemi. Celá ta rodina je prohnilá a zkažená. A Elena nemůže být jiná... Když mu dcera jeho úhlavního nepřítele padla do rukou, zajásal. Jeho pomsta se mohla stát dokonalou!Elena nevěří tomu, že by se její otec jakkoliv provinil, aby ho ale zachránila, je ochotna vyhovět požadavku svého věznitele. I ona je ale rozhodnuta se mu pomstít...Královská rošádaAby svým přívržencům dokázal, jak špatný by byl král, je arcivévoda Cairo ochoten udělat vše. Třeba... třeba se i oženit. A za manželku si vzít někoho, kdo by královnou nemohl být v žádném případě. Bulvárem propíranou a dvakrát rozvedenou a jednou ovdovělou tanečnici u tyče Britany.Jenže splést se může každý. A nakonec Cairo zjistí, že nejenom, že Brittany je jiná, než si myslel, že jiný, než za jakého se považoval, je i on sám!