Simpsonovi. - Groening, Matt, 1954- (Crew, 2017)
Připravte se na řetězovou reakci smíchu! Nad městem se roztáhl nebezpečný radioaktivní mrak... a obyvatelům Springfieldu nezbylo nic jiného, než se nastěhovat k panu Burnsovi. Vedle toho získaly Krustyburgery nebezpečnou konkurenci - hamburgery Homera Simpsona! Homer se také stane požárníkem, město zachvátí finanční krize a Krusty začne Marge radit, jak naložit se životem. To nemůže dopadnout dobře.