Prozření v Monte Carlu : Nejcennější diamant - Baird, Jacqueline (Harlequin na přání, 2018)
Uhrančivý peruánsko-španělsko-řecký magnát Anton mladičkou Emily, anglickou archeoložku, okamžitě okouzlil! O to hroznější bylo její vystřízlivění po svatební noci na palubě jachty, kotvící v Monte Carlu. Anton si ji nevzal proto, že by ji miloval! Za ženu ji chtěl proto, aby se jí pomstil. Za něco, co nespáchala a za co podle ní nemohl ani její otec, kterého Anton obviňoval...Nejcennější diamantCharizmatický australský obchodník s diamanty Quinn učinil návrhářce šperků Danielle Hammondové nabídku snů: za pohádkovou odměnu vytvoří šperk z legendárního diamantu. Byl v tom ale háček - Dani měla po dobu práce na zakázce bydlet u Quinna v domě!