Můžeme si vykat? - Binder, Luisa (Klokan, 2018)
Ellen po pětatřiceti letech manželství přestalo bavit skákat, jak muž píská. Jen mu to neměla říkat na dovolené ve Skandinávii, protože teď musí nějak dopravit nenáviděný karavan do vzdáleného domova. Jejím zachráncem je floutek Ronny, co se protlouká jak povoláními, tak vztahy. Jak asi dokáže s vynervovanou a poněkud úzkoprsou starší dámou vyjít?