Bojovnice - Pearse, Lesley (MOBA, s.r.o., 2018)
Marietta je vzdorovitá, neústupná a sebestředná sedmnáctiletá dívka. Svět je na pokraji války a výlet do Evropy se stává riskantním, ale jiné možnosti se zdají ještě horší, a tak je Mari poslána do Londýna na návštěvu ke strýci Noahovi. Mari, které byla od dětství poskytována neobvyklá svoboda, se rychle zamiluje do Morgana, pohledného stevarda na lodi. Jakmile však dorazí do Londýna, objeví se další pokušení...