Námluvy z rozumu - Ashley, Anne (Zlatá kolekce ;, 2018)
Skromná dcera vikáře Robina si užívá svoji první společenskou sezonu v Londýně, která pro ni znamená velkou změnu oproti stísněným poměrům doma v Abbot Quincey. Co si však má myslet o záměru ovdovělého lorda Exmouthe, který se netají, že by se s ní rád oženil? Jak si může být jistá, že nepohřbil své srdce spolu se svou krásnou manželkou?