Tajná večeře - Montes, Raphael, 1990- (Thriller, 2018)
Čtveřice přátel si pronajme luxusní byt. Zdá se, že jim svět leží u nohou. Ale ne všechno se daří tak, jak by si přáli. Za účelem vydělat peníze začnou pořádat večeře pro náročnou klientelu, která prahne po neortodoxních gastronomických zážitcích...