Nejtěžší překážka - Francková, Zuzana, 1951- (Dívčí román, 2018)
Petra a Pavla vyrůstají na statku svých rodičů a mají se rády tak, jak to mezi dvojčaty bývá obvyklé. Ovšem pouze do chvíle, kdy k nim tak trochu neobvyklým způsobem přibyde kůň jménem Princ, který jim všem úplně změní život. Statek se totiž postupně mění v koňskou farmu, včetně jezdecké školy a Petra se do koníčků a ježdění přímo zblázní, zatímco Pavle se pobyt doma postupně začíná protivit. Jak se zdá, cesty obou dívek se navždy rozejdou. Jenomže na ně čeká ještě jedna překážka, když se objevil zajímavý, hezký a milý Daniel, čili Dan. Která z nich ho nakonec získá pro sebe a překoná tak tu úplně nejtěžší překážku? Příběh o dívkách, koních, lásce, dospívání a mnohém jiném, je určen především mladým čtenářkám.