Deník prostitutky : dvojí život paní Ester - Weber, Michael, 1979- (Brána, 2012)
Vzrušující, pravdivý a provokativní příběh krásné paní učitelky z malého města, která se po desetiletém manželství a nezaviněném rozvodu rozhodne dobýt velký Svět. Poznává, že ten je prolezlý falší, podvody a zradou a ona sama se ocitá ve víru alkoholu, sexu i drog. Těžké existenční potíže a dluhy jí donutí stát se proti její vůli velmi žádanou prostitutkou v salónu vyhlášené madam Camilly W...... Má mnoho bohatých milenců a obdivovatelů a mnozí ani netuší, že má své civilní povolání - seriózní učitelka v mateřské škole! Nalezne však toho pravého muže pro život?"