Farmářova žena - Hannay, Barbara (Baronet, 2018)
Tři generace Australanek žijících ve vnitrozemí, tři různé příběhy, tři různé životy. Tato rozsáhlá sága je plná emocí, víry a naděje tří silných žen žijících na odlehlé dobytkářské farmě daleko na severu Queenslandu... žen, které prožívají všechny slasti a strasti lásky a učí se, kdy své milované podpořit a kdy je raději nechat jít